maşallah çok sevimliler bende gecen ay ikitelli sanayisine gittim sipoiler yaptırmak için adamla konusuyordum köpeği sürekli havlıyordu kendini sevdirmek için beni hiç konusturmuyordu bende dayanamadım ve zincirle baglı olan rodvaydır cinsi köpege yaklaştım vee onu sevdim fakat bu çok kısa sürdü çünkü elimiısırdı ve dişeri elime geçti hayatımda ilk defa bir köpek beni ısırmıstı çok sasırdım ve elim kanamaya basladı sahibi hemen köpeği uzaklastırdı normalde yapmaz dedi ama şimdi hamile ve huysuz dedi aşılarıda sağlıklı bir şekilde yapıldı dedi ben her ihtimale karşı hasekiye gittim ve 2 adet iğne yaptırdım daha sonrada iki tane daha ve 10 gun sureyle köpeği takip etmemi istediler eger kuduzsa öleceğini söylediler bende yaşaması için dua ettim neyseki ölmedi beni ısırmasına ragmen içimdeki hayvaan sevgisi hiç azalmadı aksine onlara olan ilgimi dahada arttırdı sahibiyle konustum kendini affettirmesi için bana birtane yavru vericek bakalım yerim müsait olursa aalmayı düşünüyorum fakat dişimi yoksa erkekmi almalıyım bilmiyorum