Merhaba 1.4 TSI FR'ım var şuanda ev alacağım için zorunlu olarak satıyorum. Bende şunu anlamıyorum 2011 normal 1.2 ve 1.4 tsı lar 35000-40000 tl arasında full donanımlı FR'lar 43000TL onlardan alınması çok mantıklı diye düşünüyorum. Akılıma gelen farklar; Orijinal Arka Park Sensörü, 17’’ Alüminyum Alaşımlı Jantlar, FR Spor Ön Tampon, FR Spor Arka Tampon, Bal Peteği Ön Panjur, FR Ledli Arka Stop Lambaları, Gümüş Renk Yan Aynalar, Bluetooth, Yağmur Sensörü, Otomatik Yanan Kısa Farlar, Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası, FR’ a Özel Spor Direksiyon, FR’a Özel Spor Koltuk Döşemesi, Halı Paspas, Krom Kaplı Çift Eksoz Uçları, (ESP) Elektronik Stabilizasyon Programı, (EBA) Acil Fren Destek Sistemi, (DSR), (XDS), Lastik Basınç Uyarısı, Yokuş Kalkış Sistemi, Alarm, ekstra 2 adet tweeter arkada. Ben forumu takip etmeme rağmen pek aktif olamıyorum fazla mesaj atamadığım içinde aracımın ilanını foruma koymak istemedim, ama forumdan kıymetini bilecek bir arkadaşımıza emanet etmek isterim. Ayrıca jantlarda 1mm çizik yoktur Saygılar