Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yiğit 74000 lira liste fiyatı olan aracı ilk pazarlıkta 65 e düşürdüler. daha zorlasak 60 a kadar inecek adam. kar marjı aşırı düşük şekilde saldırgan bir fiyat politikası var distribitörlük direkt mazdaya geçtiğinden beri
mazda 3 mps geliyor türkiyeye arkadaşlar. cupracıları artık telaş alır
Açıkcası seçeneklerim arasında olmayan modeller ama ünlü yorumcumuz kullanmış ve yapmış yorumunu eline sağlık kardeşim okuma zahmetini gösterdim ama ezberlemedim sözlüye kaldırma
Mazda'nın gerçek anlamda iyileşmesi için 3-4 yılı daha var bence..
evet emre analog benzin olayı bayadır var bmw lerde Basıklık olayıda aynı şekilde, bmw nin bütün araçları kendi sınıfındaki rakiplerine göre dar ve daha boğucu, bunun nedenide sportif duruşu olsa gerek, geçenlerde 2007 3.20d le yolculuk ettim, resmen daraldım arabanın içinde, aynı şekilde 1 seriside öyle, basık ötesi, arka koltukları kullanılamayacak kadar dar baş mesafesi çok kötü... x1 çok hoş bi araç ama çok para istiyolar o paralara seçenek çok fazla..
melih x1de a stunu çok geriden ve dik bir şekilde çıkıyor. hani millet hadi nan diyecek ama as 250 kamyonetler gibi sevmedim. fiyat olarak dolu 200 bg 2,0 d bir araca 57000 euro dediler. değermi artık yorum sizin.
bu arada sen nasl bir şey tahmin ettin söle bir dahakine bilerek tersini yazayım
olm Mazda ile Seat'ı bir tutma o kadar da değil lan..