Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü ?

Çoğu arabada stıcker olmadıgından kımın üye oldugu bellı olmuyor :D örnek ben stckerım yok :(

Buluşmaya gelemedıgımden alamadım. Şişli bölgesinde oturan bı arkadsla gonderılcektı ama unutuldu :D

Ben de gördüğüm her Seat'a bakar oldum acaba üye mi diye :) Hiç sticker görmedim şimdiye kadar. Bende de yok malesef, Bu akşam yanınızda olursa gelebilirsem alırım olur mu? @dadaş34

Elden teslim alabılıcek bır arkadastan alabılırsem cok guzel olr :D

Bursadan uyemiz yokmu herkeste Sticker varmı yoksa ben burdayım :)

Buluşmaya gelemedıgımden alamadım. Şişli bölgesinde oturan bı arkadsla gonderılcektı ama unutuldu :D
Unutulmadı kardeşim adresin duruyor şişlide oturan arkadaş memleketine gitti dün geldi kargo parası vermemen için onunla göndermeyi teklif ettim sana sende kabul ettin okadarda düşünüyoruz sevgili üyelerimizi istersen kargo yaparım

Beni EDS ler İYİ tanır

Geri
Üst Alt