34dk5803 bir scw li ile karsilasip kornalasmak bile ailemizin buyuklugu heryerdeyiz . Capitol yolu .
Aynen. Baya da önlü-arkalıydık
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
34dk5803 bir scw li ile karsilasip kornalasmak bile ailemizin buyuklugu heryerdeyiz . Capitol yolu .
O saatlerde 2 defa capitol un ordan geçtim. Yol boyunca etrafı kestim birini görmedim yaa34dk5803 bir scw li ile karsilasip kornalasmak bile ailemizin buyuklugu heryerdeyiz . Capitol yolu .
O saatlerde 2 defa capitol un ordan geçtim. Yol boyunca etrafı kestim birini görmedim yaa
Ah be muhammed ilkinde kumbağa dönmek için kumbağa yola çıktım. Capitolün orda aradılar çantayı unuttun diye. Döndüm koşuyoluna. Çantay aldım tekrar aynı yolu döndüm...şimdi kumbağdaym...Abi bidaha gecelim ozaman ssenlede goruselim
Ah be muhammed ilkinde kumbağa dönmek için kumbağa yola çıktım. Capitolün orda aradılar çantayı unuttun diye. Döndüm koşuyoluna. Çantay aldım tekrar aynı yolu döndüm...şimdi kumbağdaym...