Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az once eve gelirken Kozyatagi TEM baglanti yolunda sticker li beyaz ibiza goruldu, yanindan gecerken uc kere kornaya bastim, yardirma modunda oldugum icin plakayi goremedim. :D

bugün saat 16:00 civarı 34 GF 7718 beyaz leon avcılar pelikan avm parkında görüldü... çaprazına parkedildi. biraz oyalandım ama gelen giden olmadı..

41 UG 798 TEM Anadolu yakasına gidiş yönün de saat 16:15'lerde görüldü , çok trafık olmasına rağmen sticker var mı çözmedim, Aero Kitli filan uğraşılmış bir araçtı, SCW'den olabilir dedim kaydettim :D

34 RRA 75 İbiza

Güngörende park halinde görüldü :)

Ekli dosyalar

• 050220122461.jpg
    050220122461.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 76
LeonSport (bilal) abinin eski arabası kartal minibüs yolu üzeri park halinde görüldü.. Gündüz feneri gibi pırıl pırıl ben buradayım diyordu... her ne kadar içinde kimse olmasada kornaya bastım belki sahibi etrafındadır diye. :D

Moderatörümüzün arabasını en acil şekilde yıkamaya bırakmasını rica ediyorum.

O arabaya o kir hiç yakışmıyor :eek:

Fotoyu yandan çekmedim kirli gözükmesin diye :D

fener maçından sonra eve giderken saat 9-9,5 gibi 34 VS 5197 namazgahta kokoreççide görüldü.tanışıldı.telefonlar alındı.cuma buluşmalarına davet edildi;)o da komşu çıktı.:plibadiye çoğalıyor:)bu arada aracında ufak kaza vardı geçmiş olsun.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt