Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Viaport kapisinda dun beyaz bi ibiza vardi stickerlı

az önce beyaz bocanegra 34 HP .... batı ataşehirde görüldü...
ondanda az önce 34 VP .... beyaz leon ataşehirde görüldü. saldırmayın neden tanımadın beni diye ben plaka özürlüyüm :eek:

ilk iki haneleri aklımda tuttuğuma şükredin puhaha

bugun saat 2 bucuk gibi 34 VM 1215 yeditepe ust kapi taraflarinda yanimdan gecti, biraz sonra da 34 TK 647 ileride bir kafenin onunde park halinde goruldu. Hic ust kapiya cikmiyordum, masallah scw doluymus yukarisi hahahhaha

34 VP 6341 az önceler gayet doğru ...orda olmadı burdan el :hosgeldin:

bugun saat 2 bucuk gibi 34 VM 1215 yeditepe ust kapi taraflarinda yanimdan gecti, biraz sonra da 34 TK 647 ileride bir kafenin onunde park halinde goruldu. Hic ust kapiya cikmiyordum, masallah scw doluymus yukarisi hahahhaha

Ben geldigimde genelde pek yer olmuyo bizim okulun otoparkinda mecbur asagilara parkediyoruz:)

Bugn de beyaz bocanegra gordum bende okulun oralarda 34 hh ile basliyodu plakasi belirli bi yolu beraber gittik:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt