Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dedim sana dikkat çekiyon diye :):):) yakın zamanda sıkıntıların sona erecek dün akşam senin için fal baktırdım. kısmetin açılıyormuş, bugünde mi gitsek şu cadde starbucksa napsak. gerçi egsoz sesi motor sesinden uyuz oldum ama çevre cıvıl cıvıl çok güzeldi.

yarim saat önce otobanda faruk abi görüldü..selamlaşildi kornalaşildi ...

öğlen 4 5 gibi siyah jantlıydı sanırım TV plakalı toledo caddebostan madonun orda görüldü..

dedim sana dikkat çekiyon diye :):):) yakın zamanda sıkıntıların sona erecek dün akşam senin için fal baktırdım. kısmetin açılıyormuş, bugünde mi gitsek şu cadde starbucksa napsak. gerçi egsoz sesi motor sesinden uyuz oldum ama çevre cıvıl cıvıl çok güzeldi.

abim yarın akşam için haberleşelim istersen.. :)

Yiğit gsm mesaj attım sana, akşam 22den sonra istediğiniz saate kadar uygun olabilirim. haberleşiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt