Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedük yokken ben vardım yahu bu formatla.. :D :D :D :D :D

bugün engin abiyi gördüm..
hatta gideceği yere kadar biraktim..
engin abi sana beyaz dişinda bir renk al dedim ancak aklima gelmedi , ne renk araç alirsan al farketmez..modeli donanimi motoru yılı km'si aklina hangisi yatarsa rengi hiç düşünmeden al..
kaplama işi bu kadar gelişmişken artik renk olayina takilmamak lazim =)

trafikte değil ama akşam yemeğinde Yusuf ve Filiz Hanımla beraber 6 kişi keyif yaptık. SCW bizleri buluşturan etken olarak sohbette sıkça yer aldı.

bugün engin abiyi gördüm..
hatta gideceği yere kadar biraktim..
engin abi sana beyaz dişinda bir renk al dedim ancak aklima gelmedi , ne renk araç alirsan al farketmez..modeli donanimi motoru yılı km'si aklina hangisi yatarsa rengi hiç düşünmeden al..
kaplama işi bu kadar gelişmişken artik renk olayina takilmamak lazim =)

Evet caddede volkanla görüştük uzun olmasada seyahet ettik...

Aynısını düşünüyorum volkan alıp istedigim renge kaplatırım...

dun sahıl yolunda sarı fiat stilo gordum ama uzerınde seat leon aerodınamık kıt vardı:rolleyes:

eet onu bende gordum.baya oynanmış bi arabaydı.bu arada semum k.çekmeceden geçen senmiydin akşam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt