Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvallah (:) vallahı ona gecebılırım kardesım telefonun sılınmıs yoksa gordum senı nero gıbı bıryerden geldın ben starbuckta otuyordum aramaya calıstım ama numarını bulamadım fıestaya bındın gıttın :) bu arada 2-3 gundur paso volkanı goruyorum cadde'de ....

furkanım haliç kongre merkezinde gördüm seni bağırdımda ama telaştan duyamadın beni :D

furkan halic kongre merkezinde tam arkama park etmis :) cikarken dokundum kendisine :D :D ama goremedim iceride kendisini.

furkanım haliç kongre merkezinde gördüm seni bağırdımda ama telaştan duyamadın beni :D
yavrum mezuniyet telaşı ondan duymamışımdır keşke gelseydin yanıma...

furkan halic kongre merkezinde tam arkama park etmis :) cikarken dokundum kendisine :D :D ama goremedim iceride kendisini.
bende parkettikten sonra farketim senin arabanı ama içeride göremedim herkes aynı modda olduğu için birde NKH plakalı ibizayı gördüm haliç kongre merkezinde saat 10-10,30 gibide fenerde volkanın arbayı gördüm

yavrum mezuniyet telaşı ondan duymamışımdır keşke gelseydin yanıma...

bende parkettikten sonra farketim senin arabanı ama içeride göremedim herkes aynı modda olduğu için birde NKH plakalı ibizayı gördüm haliç kongre merkezinde saat 10-10,30 gibide fenerde volkanın arbayı gördüm

aynen furkan, iceride herkesin kilik ayni zaten :)
nkh ta (gurkan) oradaydi evet, iceride gorustuk biz.

mod 49 beyaz leon güneşli-metro kavsagında goruldu

Bugün Volkan' la beraberdim :)

ayrıca dönerken de İncirli caddesinde Şemun' la karşılaştım, Capacity' e kadar beraber gittik ve karşılıklı park ettik :)

bu sabah SNL08 le karsılastık bırıncı kopruden ısyerımın oldugu sanayı sıtesıne kadar beraber geldık senolda gebzede bende bırbırımızden haberımız yok :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt