Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
it kopuk gelemiyor ?? it kopuk kim ? parası olmayan mı ? parası olmayan it kopuk mu ? yada parası olan it kopuk olamaz mı ? neye göre kıstas ??

NEYE gore kıstas Bılal acık ve net adamlar on numara alısverıs merkesı yapıyorlar atıyorum 212 atıyorum aırport vs vs kız arkadasını alıyorsun oraya gıdıyorsun orda 5 tane sap ula usmannnn ... godumunnnnn dıye bırbırıne seslenıyorlar , elalemın yanındakı kıza bakıyorlar bır cafede oturmak ıstıyorsun bagıra bagıra konusanlar vs vs emınımkı arkadaslar kıstas yaparken paraya gore kıstas yapmamıslardır semte gore kıstas yapmıslardır ama ulasım zor oldugu ıcın onları bıraz engellıyor

bilalim kardeşim, mesela carouseldeki şahit olduğum bir olayı anlatayım. 4 tane ipini koparmış eleman, sadece bayanların alışveriş yaptığı bir mağazanın önünde durarak, içeriden çıkan kızların hepsine tacizde buşlunuyorlardı. Babamla beraberdim ve biz de biraz ilerilerinde başka bir mağazada olan annemi bekliyorduk. Bu sırada konuşmalarına bile tanık oldum. Okadar rahat gözlemledim yani elemanları.

" bak bak lan çıkıyo, dur şuna da gidelim" " yok lan bundan da iş çıkmadı" gibi konuşmalarına çok tanık oldum. mağazadan çıkan kızın peşine takılıp, askıntı oluyorlardı. Artık ben rahatsız oldum ve güvenliği uyardım. Gidin şunlara sahip çıkın diye.

Kaan abinin de demek istediği buydu. O alışveriş merkezinde şimdilik bu tip elemanlar gelmiyor.

bu gun oglen faruk abıyle beraberdık kısada olsa guzel vakıt gecırdık

it kopuk gelemiyor ?? it kopuk kim ? parası olmayan mı ? parası olmayan it kopuk mu ? yada parası olan it kopuk olamaz mı ? neye göre kıstas ??

Bilal anlamışsındır ne demek istediğimi kardeşim.. Yanında bir bayan varken mutlaka carousel de galeria'da hoşuna gitmeyen anlar olmuştur..burada nezih çiftler ve düngün çocuklar kızlar var hep..daha açık di mi şimdi..

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:54 ----------

NEYE gore kıstas Bılal acık ve net adamlar on numara alısverıs merkesı yapıyorlar atıyorum 212 atıyorum aırport vs vs kız arkadasını alıyorsun oraya gıdıyorsun orda 5 tane sap ula usmannnn ... godumunnnnn dıye bırbırıne seslenıyorlar , elalemın yanındakı kıza bakıyorlar bır cafede oturmak ıstıyorsun bagıra bagıra konusanlar vs vs emınımkı arkadaslar kıstas yaparken paraya gore kıstas yapmamıslardır semte gore kıstas yapmıslardır ama ulasım zor oldugu ıcın onları bıraz engellıyor

bilalim kardeşim, mesela carouseldeki şahit olduğum bir olayı anlatayım. 4 tane ipini koparmış eleman, sadece bayanların alışveriş yaptığı bir mağazanın önünde durarak, içeriden çıkan kızların hepsine tacizde buşlunuyorlardı. Babamla beraberdim ve biz de biraz ilerilerinde başka bir mağazada olan annemi bekliyorduk. Bu sırada konuşmalarına bile tanık oldum. Okadar rahat gözlemledim yani elemanları.

" bak bak lan çıkıyo, dur şuna da gidelim" " yok lan bundan da iş çıkmadı" gibi konuşmalarına çok tanık oldum. mağazadan çıkan kızın peşine takılıp, askıntı oluyorlardı. Artık ben rahatsız oldum ve güvenliği uyardım. Gidin şunlara sahip çıkın diye.

Kaan abinin de demek istediği buydu. O alışveriş merkezinde şimdilik bu tip elemanlar gelmiyor.

bu gun oglen faruk abıyle beraberdık kısada olsa guzel vakıt gecırdık
Kıvanç ve Ozan kusura bakmayın siz açıklamışsınız..Sizinkileri okumadan ben de yazdım aynısını yazmışım..demek ki herkesin başından tadsız bişey geçmiş..umarım burası da bozulmaz..burası derken ataköy plus..yanlış anlaşılmasın:)

anadolu hisarın spor akademisi otoparkında beyaz cupra tmaponlu leon görüyorum fakat ön plakası yok bizden birisimi bilmiyorum

Bugün bir ton leon ve ibiza gördüm..capacityden çıkarken bir ibiza gçrdüm vv plakaydı sanırım..çok iyiydi..iki tane scirocco gördüm otoparkta biri standart diyeri interlagos+5lik yayla muhtesem olmustu..

atasehır andromeda otoparkı 16 plakalı ve yapılı beyaz yenı kasa leon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt