Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben eryadan aldım bir tane ancak yapıstırınca altında kaldı yapıskan kısım yani once yapıstırıp silip tekrar çekince bir tek logo kalacak sanıyordum ama olmadı :) bahsettigim gibi bir logo bulmamız mümkün mü acaba?

ben eryadan aldım bir tane ancak yapıstırınca altında kaldı yapıskan kısım yani once yapıstırıp silip tekrar çekince bir tek logo kalacak sanıyordum ama olmadı :) bahsettigim gibi bir logo bulmamız mümkün mü acaba?

onları daha onceden sınırlı sayıda yaptırmıstık
logonun sonundakı damalı bayrak cok ugras gerektıren iş
ve tanesıne 4 -5 lira civarında para istiyorlar
tek seferde de 200 300 tane sipariş alırsak yaparız muhabbeti olunca buda ciddi bi para yapıyo tabiiki bu stickerları üyelere satmadıgımızı da düşünürsek :)

daha sonra yapılan stiker nasıl ki ? ilk yapıştırılan stikerden farklı direkmi yapıştırılıyor ? şeffaf bölgede kalacak şekilde ?

dırek acıp yapıstıyosun abi bu kadar

hımmm ozmn bi ornek resim alabilirmiyim bende trafikte görürsem bip bip yaparım yabancılık cekıom trafıkte :D

Köksal merak etme forumda çogunluk tanır uba 88 cuprayı...........:)

Bu arada benim arabayıda bulgurlu ümraniye esatda görebilirsin...:)

Tabiki tarlabaşında çokda olmasa...

Bu gün akşam sularında kartal sahilde tansaşın otoparkında (beetle) mustafa arkadaşımızın cordobası görülmüştür...

şemum geçmiş olsun.
bu arada dün akşam yine senin arabanın başındaydım:D:D:D
yeni mekanım senin arabanın başı.kolumu dayayıp hava atıyom cupram var diye
hahahaahahaha:D:D:D:D:D

34 jak 76 maltepe sahilde goruldu..

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

Galba simdide cezmi abiyi gordum sahilden kadikoy yonune gidiyordu ..

ataturk oto. sanyde ıskender ustada sıyah cupra gordum ah plakalı

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

şemum geçmiş olsun.
bu arada dün akşam yine senin arabanın başındaydım:D:D:D
yeni mekanım senin arabanın başı.kolumu dayayıp hava atıyom cupram var diye
hahahaahahaha:D:D:D:D:D

sagol abı arac orda dınlenıyor aksam gezdırcem bıraz... bu arada aracın basında gorım bı gun senı turlarız ama bılal abı gıbı kullanıyorsan gormem senı:):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt