Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akşam saat 19:00 gibi Faruk Abiyi gördüm, bostancu kültür merkezi civarında.

akşamları caddede bi ton leon görüyorum ama kimin olduğunu bilmiyorum :) şu stickerlar olsada yapıştırsak arkaya da kiminlerin olduğunu bilsek ;)

akşamları caddede bi ton leon görüyorum ama kimin olduğunu bilmiyorum :) şu stickerlar olsada yapıştırsak arkaya da kiminlerin olduğunu bilsek ;)

abi bende de var bagajda Erya'da da olması lazım sticker..
velakin folyo kesim olanları tekrar yakın zamanda basılır muhtemelen..

yoksa bagajda 30'u aşkın sticker gezdiriyorum bırakırım Erya'ya biraz..

erya klasiği cezmi abi faruk yiğit furkan ve yusuf görüldü

Yılmaz keyif her cumartesi oluyor ama bir konuda sana katılmamak elde değil, sanki işletmeye engel bir durum yaratılıyor gibi. ya başka bir mekan bulmak lazım yada araçları dışarda biyerlere parketmek daha mantıklı olacaktır. keyif için gittiğim her gün sıkışıklık olduğu zamanda rahatsız hissediyorum kendimi.

dün akşam saat 19:00 gibi Faruk Abiyi gördüm, bostancu kültür merkezi civarında.

ben farkedemedim seni, her akşam aynı saatlerde oralardan geçiyorum, kuzunun kreşten çıkma saatine yetişmek durumunda olduğum zamanlar :)

ctt can caddebostan ışıklarda
10 dk sora aynı yerde batu goruldu :)

bekledin bayagı tam kalktım gelıyodum yanına hareket ettın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt