Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün eryada faruk abi,yigit,can ve batu görüldü =)
dönüş yolunda da fsm köprüsüne yakın plaka siteden göz aşinalıgı olan 34 VSL 90 yolda görüldü,korna çalındı ;)

Köprü yolu beraber gidildi diyelim Timur :D Plakadan bende çıkaramadım ama el bile salladım ;)
(senin cam filmi baya koyu, içeriyi görmek pek mümkün olmadı:) )

doğru diyosun :D
ben de yanınıza gelince kornadan sonra,el salladım tepki gelmeyince anladım filmlerden. ;)
Yok yok o kadar da değil, ben bir el sallama gördüm, onun üstüne bende el salladım :D
(Bu arada senin arabada sticker yok, edin bir tane :) )

Seyir halinde ilk defa bir SCW'li ile karşılaştım. Umarım zaman için de ufak ufak görürüm herkesi :)

Yok yok o kadar da değil, ben bir el sallama gördüm, onun üstüne bende el salladım :D
(Bu arada senin arabada sticker yok, edin bir tane :) )

Seyir halinde ilk defa bir SCW'li ile karşılaştım. Umarım zaman için de ufak ufak görürüm herkesi :)

Abi seninde sticker'ın yoktu bir zamana kadar :D Taki biri arabana yapıştırana kadar :D

aksam şaşkında canı gördüm ayaküstü iki hoşbeş. burdan saygılar sevgiler kardeşim esen kal:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt