Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen ömer görüldü arkadan bi baktım yardıra yardıra geliyo biri dedim kesin scw'den ama ben onu köşeyi dönerkene leon sandım :D bide erenköyden girmeyip devam etseydim can la batuyuda görücekmişim demekki :D

onlar o sıralarda kalamıslardaydılar ben bı coeperS lı arakadasımla eve donerken bı baktım onun onunedekı cıpın onunden caddeye gırdın sonra geldım yanına ama donuyordun:)

Dün gece yine Güray ın aracı orjinale çevirme çalışmalarındaydık:)...
Bir ara Flyinn önünde Şenol u gördüm arkadan sellektör yapınca tam gaz uzaklaştı yanlış anladı sanırm:)

ethemefendı de mck 31(muratcan) le selamlaşıldı

16 bkr bizim okuldan bi araç, Kayışdağı'nda felan mı görüldük :)

Seni okulun giriş kapısında park halinde sobeledim, ekspertizi bitirip dönerken 16 bkr yi de okulun önündeki ışıklarda sobeledim. Ayrıca bu sabah saat 9 civarı Serhat ın aracı bostancı gösteri merkezinin iki sokak üzerinde park halinde sobeledim :D

Seni okulun giriş kapısında park halinde sobeledim, ekspertizi bitirip dönerken 16 bkr yi de okulun önündeki ışıklarda sobeledim. Ayrıca bu sabah saat 9 civarı Serhat ın aracı bostancı gösteri merkezinin iki sokak üzerinde park halinde sobeledim :D

saklambaçta iyisiniz anlaşılan Mert bey.. :p :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt