Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akşam 18:30 gibi Volki geçti önümden Erenköy camiinin orada.

dun gece dy 7117 ydı galıba uyemızın aracını gordum selektor yakınca basladı oynamaya bende buna dahıl oldum arada oynarken sarı harika bir leon un yanından gectık bv plakalıydı galıba sonra benzınlıkte bır durduk uyemızın ev arkadasındaymıs araba :) selamları ılettım kendısıne

kıvanç ankara dönüşü oynuyacaktık ben evde yatarken sen daha izmitte dolaşıyordun :D:D:D:D

Aybars'ı gördüm galiba sabah ve akşam olarak..kornalaştık..
neden galiba çünkü aradan zaman geçti ve plakalarla aram iyi değildir.. :)

istinye park acik alanda turuncu renk HE plakali yeni ibiza cupra gordum. bizden biri mi bilmiyorum; selam verecektim ama dedim zaten tanimaz; altimda bmw 630 vardi cunku :D:D:D bu kadar da burjuvalik olmaz yani..:eek:

oglen gebzede tb yı her zamankı yerde gordum !! aksam 4 5 gıbı de rsl plakalı beyaz tsı ıle otobanda bıraz ılerledık ama avcılar sapagından sonra trafık acılınca bı anda uzadı banada stopların guzellıgını ızlemek kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt