Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün kimseyi görmedim, önceki günde kimseyi görmedim. bu akşam epeyce SCW'li görecem inşallah :):)

yok oraya park edende sunroof var:D ben leon la gelmedım bugun clio(16 JHV 11 BEYAZrenkli) ıle geldım ve muhendıslık fakultesının otoparkına koyuyorum :) senın arac nedır bı de onu arasın gozlerım :)
sen tenis kortlarının oraya mı parketmiştin bugun

ben 2 gun geldıgımden içeri almıyorum dısarıya parkediyorum
308 var rg 011 plaka

silecekleri kaldırabilirsen anlarım :)

eger sıleceklerı kontagı kapatmadan dokunursam sılecek koluna yarım kalıyolar o zaman ancak kalkıyor
ama arka silecegi kaldırırsan o zaman olabilir :D

silecekleri kaldırabilirsen anlarım :)

eger sıleceklerı kontagı kapatmadan dokunursam sılecek koluna yarım kalıyolar o zaman ancak kalkıyor
ama arka silecegi kaldırırsan o zaman olabilir :D

aynalarını kapatırım ben bıseyler yaparım ya yeterkı gorıım arbayı :D hangı gunler gıdıon okula

aynalarda otomatık kapanıyo kapılar kıtlenınce :D

bana yakın arkadas var oturan haftada 4 gun okul zaten paslaşıyoruz 2 gun o 2 gun ben :)
persembe cuma ben arabayla gelıcem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt