Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Mendereste en sevdiğim yer Kıratlıydı, hala var mı bilmiyorum. Varsa salep keyfi yapıp beni hatırlayın.

Dün gece içtim faruk abim sahlebımı ustune cevızde koymuslardı mıs gıbı:D

aaa bide mobidik vardı, ilk açıldığı zamanlarda orasını da çok severdik. eskiler depreşti yine bak :D

ben Mersin'den bahsettim, aynı isimli mekanlar Adanada da var mı yahu? Adana da bizim memleket ama aynı isimleri hiç hatırlamıyorum. Adanada en sevdiğimiz yer Mado idi, sanırım Atatürk caddesi çevresindeydi. Epeyce özlemiş memleketi, yakınlarda bir iş patlatayım da gidelim memlekete.

yok abım benım bahsettıyım yer adanadaydı ama mersındede senın dedıgın gıbı aynı yerler var mobıdık alıbaba hala duruyo adanada madonun oldugu yer gazıpasa dıye gecıyo ataturk cad yakın ıste adananın bagdat caddesı .....Şubata kadar burdayım abı ,;)

Gazipaşa yazacaktım da Alanyadaki ile karıştırdım mı diye tereddütte kaldım. Çok gezince çok biliniyor ama iyi hatırlanmıyor işte hehehehe.

evet Adana çok güzel ama ben Adanada araba kullanırken hep tırsıyorum, kuralların en fazla çiğnendiği yer. Kırmızıda durunca arkadan gelenleri kollama Adanadan kaldı bende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt