Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bunlar hep senın basına mı gelıyor dıceksınız de valla benım basıma gelıyor

bu gun mısafır agırlıyorum yanımda 3 kısı var emınonu mısırcarsısı onunde bırısı.... vaayyy benı tanıdınmı ... dedı bende ıstanbul dolandırıcılarından dır dıye ...tanımadım kardes... dedım yoluma devam eder gıbı oldum sonra tekrar cevırdı benı ...kutahyadan ersoyun arkadası hasan..dıye nasıl uzuldum nasıl utandım anlatamam sonra durumu ızah ettım ıstanbulda cepcıler var boyle dıye ama ayak ustu kısa bır sohbet ettık.... burdan selamlar yolluyorm

ya bunlar hep senın basına mı gelıyor dıceksınız de valla benım basıma gelıyor

bu gun mısafır agırlıyorum yanımda 3 kısı var emınonu mısırcarsısı onunde bırısı.... vaayyy benı tanıdınmı ... dedı bende ıstanbul dolandırıcılarından dır dıye ...tanımadım kardes... dedım yoluma devam eder gıbı oldum sonra tekrar cevırdı benı ...kutahyadan ersoyun arkadası hasan..dıye nasıl uzuldum nasıl utandım anlatamam sonra durumu ızah ettım ıstanbulda cepcıler var boyle dıye ama ayak ustu kısa bır sohbet ettık.... burdan selamlar yolluyorm

şu halimize bak ya...ne hallere düştük..bende senin yaptığını yapar..sonra çevir gazı yanmasın yapardım

dun tarık abı park halınde goruldu TE plaka :)

volkanı gordum :) erenkoyde sahılın bır ust paralelınden saskına dogru gıdıyordu :D

bu hafta senol la ıstanbula geldık yolda kafamın etını yedı emnıyet serıdıne gır cezayı ben odeyecegım dıye kuralsız adam........

sen bana gec saga de bende mılletvekılının arabasının onune kırayım sonra sana guveneyım oyle mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt