Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yani ben bu plakayı biyerden tanır gibiyim ozaman araç yapıldı trafigede çıktı...

Şimdi merak ettim iyimi..?

aynen engın abı araç trafikteydi önde arkada plakaları takılıydı.her yeri yapılmıştı.
Cupra tampon yok araç standart halıyle duruyor.

bu araba senin değil galiba engin artık, naptın araba işlerini? arabasız olmak da güzel vergi yok bakım yok kasko yok gel keyfim gelll.
Evet artık benim değil abi ama istiyorum bulursam alıcam bitane aslan...
sen cupra tamponuu falan aldın mı
engın
Senin tanıdığın engin bırakırmı affetmem bana ait olanı alırım arkadaş başkasınamı bırakayım kuduruk :D
aynen engın abı araç trafikteydi önde arkada plakaları takılıydı.her yeri yapılmıştı.
Cupra tampon yok araç standart halıyle duruyor.
Bazı çakallar cupra tamponu almamı istemiyordu bazılarıda alamazsın diyordu can benim malımı benim almamdan başka normal ne olabilirki...inşallah bide ben rastlarım eski aracıma...:)

Bazı çakallar cupra tamponu almamı istemiyordu bazılarıda alamazsın diyordu can benim malımı benim almamdan başka normal ne olabilirki...inşallah bide ben rastlarım eski aracıma...:)

en iyisini yapmışsın abi daha iyisini alırsın inşallah..

Dün gece 1 gibi Bahçeşehirde Bilal'i gördüm.Turluyordu :)

dün gece killah'ı erenköy ışıklardan çıkıp yardırırken gördüm.

Dün gece 1 gibi Bahçeşehirde Bilal'i gördüm.Turluyordu :)

dun gece bılal basak aylın kıvanc 4 lusu basagın yenı volvo jeep ını denedık.... sonra bılal gazını alamadı bıde leonla deneyelım dedı tum bahcesehırı 5 dk da tavaf ettık

gece donuste e5 te aynamda kayboldu

Volvo dikkatimi çekmedi valla :) Hayırlı olsun

sanırsam tolkican görüldü..
ardından akşam buluşmaya gelmiyo musun diye aradım cebi kapalıydı..

dün gece önce a.r. 147li taciz etti beni ille de hızlan ve geçecem diye :D:D ardından FB kara leon alışılan stili ile epeyce renk kattı trafiğe :D:D uzun zamandır siteden birilerini yolda görmüyordum gayet hoştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt