Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

IMG_1978.JPG
B8p249.jpg
[/url][/IMG]

bu gün garajda can sıkıntısından 7000 olmadan yağı değiştirdim petronas 5w30 ile birkaç yüz km gittikten sonra mobil1 ile yola devam , tertemiz olsun motorun içi :) arkadaş yağcı olunca böyle oluyor :D
petronas ta aslında kötü yağ değil hemde bir test etmiş olalım

[doublepost=1478785909,1478780293][/doublepost]ek olarak motordaki suyun zaman içinde antifiriz oranı düşmüş yada özelliğinin ilk günkü gibi olmayacağından dolayı su deposunun üst ince hortumunu çıkarıp 1.5 litre lik şişeye çıkanı doldurup , tekrar eksilen miktarda Febi bilstein ile tazeledim

(sırma şişesindeki sulu olan antifiriz )

Kış lastiklerim geldi hemen taktirdim,detaylı iç temizlik malum haftasonu bolu düzce yapınca arabada 2 çocuk leş :) aliexpresten birkaç sipariş

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncesinde detaylı iç dış temizlik sonrasında Bijon kapakları cam rüzgarlığı ve kapı kollarına pazlanmaz çelik kaplamalarının montajlarını yaptım... :)

Öncesinde detaylı iç dış temizlik sonrasında Bijon kapakları cam rüzgarlığı ve kapı kollarına pazlanmaz çelik kaplamalarının montajlarını yaptım... :)
foto da ekle yakışıklıyı görelim.
Yenerle de tanıştın mı Yener oto yıkama mng kargo yanı kapaklı

Arkadaşlar forumun acemisiyim ama vakit ayırıp aşağıda belirttiğim sorunlarıma/sorularıma yanıt verirseniz çok sevinirim. 2006 Seat Cordoba 1.4 tdi stylance modeli

1-Bir dönem kaloriferde ısıtmama sorunu vardı sanayide özel servis devir daim pompası arızalı değişmesi gerek motor hararet yapabilir dedi ama sonra su ekleyince kendiliğinden düzeldi şu anda tam olarak ısıtıyor.(220.000 km de motorda yağ yakma yok en son 1 ay önce su ilave etmiştim) sorum; bir iki usta seatlarda hararet göstergesi doğruyu göstermez 90 olmasına aldanmayın ancak motor çok çok hararet yaparsa 90 ı geçer dediler bu doğrumu? yüksek hararetten nasıl koruyabiliriz?
2-Soğuk günlerde kaloriferi açıp sıcaklığı örneğin 24-HI aralığında econ tuşuna basmamıza gerek var mı? econa basmayınca klima motoru da çalışıyor diye duydum bu doğru mu?
3-Devir saatinin altında aracı ilk aldığımda kalan yakıt/km yazıyordu şimdi saat var bunu nasıl eski haline getirebilirim?
4-Hem klima hem de kalorifer çalışırken kesik kesik yani fasılalı üflüyor.örneğin 30 sn üfleme yapıyorsa 10-15 sn duruyor.bu şekilde devam ediyor.ve dijital ekrandan fanın gücünü arttırıp düşürmeme rağmen hemen tepki vermiyor.(polen filtresini değiştirmedim)

şimdiden teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt