Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
alpine 815 20 cm amfili uzaktan kumandalı subwof aldım.yanında efsane pıonnerin tiz hoporlerini ihmal etmedım cunku bir daha bulunmaz.orjınal japon malı ustelık 200 w hed,ye ceki kazandım 75 lira hesaplı oldu gibi
Ekli dosyayı görüntüle 12777
Teypin neresine bagladilarmetin abi güle güle kullan hayırlı olsun aynı bass tan kullanıyorum, kesinlikle memnun kalacaksın
Metin abi montajı ben yaptım, orijinal teybin arka hoparlor çıkışlarına bağladım, ürünün ses giris kablosunda yüksek ses seviyesini düşük ses seviyesine dönüşturen elektronik devre var, orijinal teybe bağlama imkanı sunuyor, eğer teybin orijinal değilse ve teyp uzerinde amfi çıkışı varsa daha kolay bağlanir abi...Teypin neresine bagladilar
Merhaba sevgili SCW doslarım, ağabeylerim kardeşlerim...
Uzun zamandır yapmak istediğim, başka arabalarda kıskanarak baktığım ve sonunda karar verip bir an önce heyecanla yaptığım bi kaç değişikliği sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak isterim..
Yapılan Değişiklikler ;
1-Ön Izgara üzeri Seat arma kırmızı kaplama,
2-Ön ızgara kenarı metal çıta kırmızı kaplama,
3-Ön ızgara Fr arma montajı,
4-Ön plaka Türk bayrağı kırmızı sticker değişimi,
5-Arka bagaj kapağı Seat arma kırmızı kaplama,
6-Arka bagaj kapağı Fr arma yapıştırma,
7-Arka plaka Türk bayrağı kırmızı sticker değişimi,
8-Ön koltuklar arası kolçak montajı (ki bu kolçağı takmamda @murateren ve Ulaş Oto sahibi Ayhan abinin emekleri ödenmez).
Nasıl olmuşuz sevgili dostlar Ekli dosyayı görüntüle 13040 Ekli dosyayı görüntüle 13041 Ekli dosyayı görüntüle 13042 Ekli dosyayı görüntüle 13043 Ekli dosyayı görüntüle 13044
Çok güzel olmuş güle güle kullan allah kaza bela vermesin kolçak hakkında bilgi verirmisin markası fiyatı nedir ?
@aydnkrtl kardeşim sağolasın Allah razı olsun.. Kolçağı Yedikule hastanesi karşısında Ulaş Oto Döşeme dükkanı bulunan elleri dert görmesin Ayhan abimiz yaptı. Fiyatı 180,00 TL verdim ama bence bu fiyata değdi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim bende en kısa zamanda bi uğramaya çalışayım tekrardan hayırlı olsun Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin
Sent from my iPhone using Tapatalk