Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

571e930907759f29273e4f81d52c4c3e.jpg
çamur banyosundan sonra bıcı bıcı yaptık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün çok acayip şeyler yaptırdım ibizama :)
İbizamın yol bilgisayarı ve hız sabitleyicisi yoktu. 2 hafta önce Ender Elektroniğin web sitesinden orijinal olarak takılabildiğini öğrendim. Hemen gittim fiyat aldım, sipariş verdim tabi.
Bugün montajını yaptılar.
Bi kere daha öğrendim ki hız sabitleyici çok büyük nimetmiş. Değerini bilin gençler :)
ne kadara yaptırdınız acaba ?

arkadaşlar 2015 ibiza 1.4 reference boyasız orjınal 3000 km de aracımı satılığa cıkardım otomatik araçlarla takas değerlendire bilirim satmamın tek sebebi otomatik vites almak istememdendir ..

Hocam çok Teşekkür ederim inceledim hemen en kısa zamanda gidip yaptırmayı düşünüyorum
indirim yaparlar mı acaba
Valla ben kredi kartına taksit yaptıracağım için pazarlık yapmadım. Pazarlık size kalmış yapar mı bilmiyorum :)
Bu arada her araca olmuyor. Öncelikle bilgisayara kabloyla bağlayıp bi koda bakıyor, o kod aşağıdaki gibi olmalı.
  • Manuel vites araçlarda aracın bilgisayara bağlanıp Merkezi Elektrik ünitesinin parça koduna baktırılmalı. Parça 6R0937087 şeklinde olmalı

Arabayı yıkadım iç dış temizlik yaptım
[doublepost=1463316301,1463316281][/doublepost]Arabayı yıkadım iç dış temizlik yaptım

Geri
Üst Alt