Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Cok hos olmus. Nerde ve kaca maal ettinizÖn tarafi ve yan aynalari kaplattim LEON yazisini ve spoiler kismini da kaplattim
nasıl bişi oldu görsel şölene dönüşterseydin video isterizF1 çakar modül taktım çok güzel oldu ellerime sağlık
abi inan isterdim ama frene basacak adam yoknasıl bişi oldu görsel şölene dönüşterseydin video isteriz
akşam akşam güldürdün mahmut kardeş durduk yerde çakar çakmıyor muabi inan isterdim ama frene basacak adam yok
kafa anca donk etti önlere çakar yaptın emniyet şeridinden gidersin sandıydım hayırlı olsun güle güle kullanınHayır abi frene basınca 4 çakıp sabitleniyor 3. Stop
[doublepost=1461611659,1461611548][/doublepost]İlahi kirli abi diskomu işletiyoruz biz
Sorun bende abi çakar modül deyince polis geliyor insanın aklına ister istemezkafa anca donk etti önlere çakar yaptın emniyet şeridinden gidersin sandıydım hayırlı olsun güle güle kullanın