Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Sislere led çakar lip difüzör ve spolier yapıldı
tavsiyelere acıgız bu arada @beyazucus tesekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam araç mükemmel olmuş. Bende bugün Led sis yaptırdım. Selektör çekince sislerim de yanıp söndüğü için çakar koyulursa sıkıntı olur dediler. Senin bu özelliğin açık mı?

Hocam araç mükemmel olmuş. Bende bugün Led sis yaptırdım. Selektör çekince sislerim de yanıp söndüğü için çakar koyulursa sıkıntı olur dediler. Senin bu özelliğin açık mı?

Teşekkurler özelikleri açtırmadım ama aklımda olsun sorucam

Bende kaliper uygulaması yaptım bizzat kendim yaptım garajım da,
Tampondaki ledleri merak eden olursa aliekspresten aldım montajını kendim yaptım sadece elektrik kablosunu oto elektrikçiye bağlattım,ne olur ne olmaz elektrik tesisatına gelişi güzel müdahele etmemek Lazım yine aynalara ok işareti olan led takmıştım onun da elektriğini bağladık. Saygılar seat severler.
Screenshot_2016-03-27-07-15-10.png DSC_0088.JPG
DSC_0291.JPG

Son düzenleme:
2 gün önce aldım aracı 2006 1.6 staylance iç dikiz aynası kırık , ayna aramaktayım başka birşey yapamadım :(

bugün
bu zamana kadar kaç çeşit kül tablası kullandım hatırlamıyorum ama tam zevkime ve kullanış tarzıma göre bi kül tablası buldum ama sarısını bulamadım ben de 2 tl lik küllük için
15 tl lik florasan sarı boya ile boyadım hoş oldu maksat beğenmek gerisi önemli değil...

XkboX3)
XkboX3.jpg

NAL4RP.jpg

Bugun 2 hafta önce sattığım act dsg Aslan'ımın resimlerine bakıp tekrar kavuşacağım günü hesapladım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt