wanted007
Kayıtlı Üye
Allah hayirli ugurlu eylesin ustadim tekerine tas degmesin..bugün 2017 model 1.6tdı st syle araç sahibi olduk. ilk iş foruma üye olmak oldu .)
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Allah hayirli ugurlu eylesin ustadim tekerine tas degmesin..bugün 2017 model 1.6tdı st syle araç sahibi olduk. ilk iş foruma üye olmak oldu .)
ne ara yaptın la ben de isterem.. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsunSeat'ım için 20cm aktif subwoofer alıp montajını yaptımEkli dosyayı görüntüle 21803Ekli dosyayı görüntüle 21804Ekli dosyayı görüntüle 21805
Sislere xenon takınca muayeneden falan geçiyor mu?sislere zenon.uzun ve kısalara zenon taktım dün. 3 set zenon led 450kağıt verdim. bugünde iç aydınlatma ampüllerini lede çevircem.stopları ve sinyal ampüllerini de led yapacam