kadirtas001
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hayırlı olsun güle güle kullanın hangi şehirde yaşıyorsunuzBugün OBDeleven cihazım ile kadran selamlama, araçtan çıkınca otomatik kapı kilitleme ve sinyal koluna bir kere dokununca 3 defa sinyali 5 sinyale çıkardım. Yani Konforlu sinyal özelliğini açtım.Ekli dosyayı görüntüle 21360Ekli dosyayı görüntüle 21361Ekli dosyayı görüntüle 21362
Çok teşekkür ederim. Erzurum'da ikamet ediyorum.hayırlı olsun güle güle kullanın hangi şehirde yaşıyorsunuz
Çok geçmiş olsun. Bayağı emek harcamışsınız. Umarım tekrar sorun çıkarmaz. Falken konusunda bir süre sonra bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.Aracımın tavan citalarindan su almisti onun tamiri icin baya bi uğraştım sanırım hallettik ama yorucu oldu varsa yaşayan yardımcı olabilirim.
Sonra yazlik pabuçlarımizi da giydik falken 2020 üretimi 205/55/16 serisi bi takim aldik.
Teşekkür ederim inşallah cikarmaz üstad biraz yordu açıkçası bakalim sonuç nasi olacak.Çok geçmiş olsun. Bayağı emek harcamışsınız. Umarım tekrar sorun çıkarmaz. Falken konusunda bir süre sonra bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.
Cok gecmis olsun ustadim insallah tekrarlamaz. Eline saglik iyi emek vermissin.Aracımın tavan citalarindan su almisti onun tamiri icin baya bi uğraştım sanırım hallettik ama yorucu oldu varsa yaşayan yardımcı olabilirim.
Sonra yazlik pabuçlarımizi da giydik falken 2020 üretimi 205/55/16 serisi bi takim aldik.
Teşekkür ederim üstad inşallah. Yapabilirmiyim acaba diye düşündüm baktim oluyo gidiyo hallettik şükür.Cok gecmis olsun ustadim insallah tekrarlamaz. Eline saglik iyi emek vermissin.
Teşekkür ederim üstad inşallah. Yapabilirmiyim acaba diye düşündüm baktim oluyo gidiyo hallettik şükür.