Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Bugün jant ve aynalar kaplandı.

87bed44d72108f79b70673df1629f145.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok yakışmış harika acaba beyaza nasıl olur.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

meguiars lisanslı logolu 2 tane toplam 6 cepli bagaj cebi alındı eve postayla kargolandı :) tşkler @irfancollu
Ekli dosyayı görüntüle 11179
hayırlı olsun usta güle güle kullan ..
[doublepost=1455004329,1455004209][/doublepost]
Bugün jant ve aynalar kaplandı.

87bed44d72108f79b70673df1629f145.jpg

aynaları ve jantı plastidiplemı kaplattınız bu konuda sizden detaylı bilgi istiyorum..fiyat kaplama şekli uyguladıgınız renk fümemi_? vs :D detay verırsen sevınırım :D çok beğendim bu arada maşallah

hayırlı olsun usta güle güle kullan ..
[doublepost=1455004329,1455004209][/doublepost]
aynaları ve jantı plastidiplemı kaplattınız bu konuda sizden detaylı bilgi istiyorum..fiyat kaplama şekli uyguladıgınız renk fümemi_? vs :D detay verırsen sevınırım :D çok beğendim bu arada maşallah

Teşekkür ederim. Eve plasti dip ile kaplattım. Toplam maliyeti 500 TL oldu ve rengi mat siyah. Yapan arkadaş işinde bayaa bir titiz çalışıyor. Saat 12 de aracı teslim ettim ve akşam 8 gibi aldım. Jantları söküp 1 kat spreyi sıkıp kurumasını bekledi. Bu işlemi 5 defa bekledi. Sağlam birşey olması için kurumasını beklemesi lazımmış. Ama görüntü gerçekten çok güzel.

Teşekkür ederim. Eve plasti dip ile kaplattım. Toplam maliyeti 500 TL oldu ve rengi mat siyah. Yapan arkadaş işinde bayaa bir titiz çalışıyor. Saat 12 de aracı teslim ettim ve akşam 8 gibi aldım. Jantları söküp 1 kat spreyi sıkıp kurumasını bekledi. Bu işlemi 5 defa bekledi. Sağlam birşey olması için kurumasını beklemesi lazımmış. Ama görüntü gerçekten çok güzel.

500 mü iki dikiz aynası ve 4 tekrlek cok degılmı be kardeşim :( moralim bozuldu sanki :D :D

500 mü iki dikiz aynası ve 4 tekrlek cok degılmı be kardeşim :( moralim bozuldu sanki :D :D

Antalyada yaşıyorum. Sorduğum kişilerin %80i bu yaptırdığım yeri söylediler. Bir kaç yer daha vardı ve onlara güvenemedim. Araçta daha 3 günlük olunca gözün görmüyor o parayı

Antalyada yaşıyorum. Sorduğum kişilerin %80i bu yaptırdığım yeri söylediler. Bir kaç yer daha vardı ve onlara güvenemedim. Araçta daha 3 günlük olunca gözün görmüyor o parayı

eğerki beğendiyseniz verdiğiniz paraya değdi demektir güle güle kullanın bende cok begendım ..fakat ben okadar para veremem :(

Eğer eliniz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz aslında. İnternette spreyler satılıyor. Boş bir gününüzde alıpta yapabilirsin bence. Jantı güzelce temizleyip,sonra sıkıp kurumasını bekliyorsun olay bu. Benim elim yatkın olsa denerdim o zaman

Eğer eliniz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz aslında. İnternette spreyler satılıyor. Boş bir gününüzde alıpta yapabilirsin bence. Jantı güzelce temizleyip,sonra sıkıp kurumasını bekliyorsun olay bu. Benim elim yatkın olsa denerdim o zaman

sprey ve ben :) yıllarım gecti...maketlerme bakmak ıstersenız RC hobby kısmında gorebılırsınız...:D evet kendım yapmayı dusunuyorum artık bu fıyatı gorunce fakat dikiz aynalarını nasıl yaparım onu dusunuyorum...bana kullanılan spreyın markasını ögrenme sansınız varsa sevınırım

sprey ve ben :) yıllarım gecti...maketlerme bakmak ıstersenız RC hobby kısmında gorebılırsınız...:D evet kendım yapmayı dusunuyorum artık bu fıyatı gorunce fakat dikiz aynalarını nasıl yaparım onu dusunuyorum...bana kullanılan spreyın markasını ögrenme sansınız varsa sevınırım

Şimdi baktımda elinize sağlık gerçekten çok güzel yapmışsınız Yeni olduğum için kimin ne becerisi var yavaş yavaş öğreneceğim artık Bunuda kolaylıkla yaparsınız o zaman. Sprey olarak resimde koyduğumu kullanmıştı. 5 tüp yetmişti sanırım.

69f1b939c7da1fdf27a496ee58db0259.jpg

Geri
Üst Alt