34korsan
Kayıtlı Üye
Eyvallah hocam
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Galiba spotify daki muzik album resimlerini ekrana cikarmayi basardim belkide daha onceden yapan vardi
Ekli dosyayı görüntüle 18928
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Enerjiyi nereden aldınız anlatirsan işlemleri sevinirim
Maşallah Adem'im, kazasız belasız nice km'lereÖnce sabah tuttum kolundan işe götürdüm tabi sabah karla karışık yağmur olunca biraz kirlendik
Ardından işten erken çıkınca fırsatı değerlendireyim dedim bakım gün ve km dolmak üzereydi soluğu Zirve otomotiv Kerim ustanın yanında aldım sağolsun herzamanki gibi ilgilendi güzelce bakımımızı ve diğer kontrollerini yaptı motor kısmımızı güzelcene parlattı
Bakım işinide aradan çıkarınca birde iç dış temizlenelim dedik ve trakya grubumuzdan Tuğrul abinin dükkanına uğradık
E herşey hallolduğuna göre artık bi çayı hakkettik dedik ve çıktık gezmeye
Trakya'dan gönderildi..
Bu tepe lambası bizde gecikmeli yanıyor sanırım röle veya kart üzerinden timer yapıyor araştırmalarım burdan enerji almak problem cikartabiliyormus tam olarak ne kullandınız iyi günler2-3$ a mal oldu aynen tepe lambasından enerjiyi aldık ..