Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

bugün Seat ıma kışlık lastik aldım.

Gözün aydın olsun kardeşim. Allah C.C. Hayırla kullanmayı nasip etsin. Gönlüne göre her şeyi tekrar sorun çıkarmayacak şekilde bakım görmüştür inşaallah.
Allah razı olsun kardeşim cok tesekkur ederim. servisteki ustalar sağolsun 10 günlük sürecin yaridan çoğunda günlük birkaç saat merakla yanlarinda dursamda kendi araçları gibi açılmışken ne ileride sorun yaratabilir düşüncesiyle orjinal parçaları ile değiştiler ve titizlikle çalıştılar insallah artık bir sorun olmadan gönül rahatlığı ile binmeyi nasip eder Rabbim. Sıfır arac gibi olmaz ama o hissi yaşadım motor konusunda. Insallah Allah sizlerinde gönlüne gore istedigini nasip eder

Gaza basmadan sabitleyiciyle gönderildi.

Bugün seatimin papuclari değişti Bekleyişin ardından daha da gec kalmadan kisliklara geçelim güvenliğimiz önemli kar yagmasada 7 derecenin altına indi sıcaklıklar kışlık lastiklerin vakti zamanı geldi.
Pirelli rafa starmaxx podyuma
0678729ce2a2688b4c6527e3833494c9.jpg
4483c69891107af8501163c938b9a8fc.jpg

Kargom geldi teyp ile başladım
bb3b1d14f1cc1a8adca2cebc6b4a7354.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt