Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Allah razı olsun kardeşim cok tesekkur ederim. servisteki ustalar sağolsun 10 günlük sürecin yaridan çoğunda günlük birkaç saat merakla yanlarinda dursamda kendi araçları gibi açılmışken ne ileride sorun yaratabilir düşüncesiyle orjinal parçaları ile değiştiler ve titizlikle çalıştılar insallah artık bir sorun olmadan gönül rahatlığı ile binmeyi nasip eder Rabbim. Sıfır arac gibi olmaz ama o hissi yaşadım motor konusunda. Insallah Allah sizlerinde gönlüne gore istedigini nasip ederGözün aydın olsun kardeşim. Allah C.C. Hayırla kullanmayı nasip etsin. Gönlüne göre her şeyi tekrar sorun çıkarmayacak şekilde bakım görmüştür inşaallah.
hayırlısı olsun..birden aklıma benım arabanın ilk halleri geldi rengide iimiş kazasız bin inş bakımlarını ihmal etmeyinBugün seatıma kavuştum
Gaza basmadan sabitleyiciyle gönderildi.
inşallah tesekkur ederimhayırlısı olsun..birden aklıma benım arabanın ilk halleri geldi rengide iimiş kazasız bin inş bakımlarını ihmal etmeyin
güzel olmus elerınıze saglıkkArka Tampon ve ayna kapaklari boyandi.
set tamam oldu sanırım keyifli dinlemelerrKargom geldi teyp ile başladım
Gaza basmadan sabitleyiciyle gönderildi.