Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Bugün app plaka yaptım ve A118 araç kamerasını montaj yaptık

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
Abi hayirli olsun,bişi sorucaktim app plaka yapmiyolar artik internette buldum bitane o da ruhsat istiyo guvenemedim,sen nerede yaptirdin??

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Beyler bordo renk seatin sitesinde gozukmuyor acaba hangisi oluyor sahip olan varmi

Beyler bordo renk seatin sitesinde gozukmuyor acaba hangisi oluyor sahip olan varmi
Kurallar gereği ilk mesajında kendini tanıtman gerekiyor Emre...
http://www.seatclubworld.com/kategori/uyelerimiz.4/create-thread
[doublepost=1507585776,1507585742][/doublepost]
Bugün app plaka yaptım ve A118 araç kamerasını montaj yaptık

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

şu yavru ceylanı göremedik daha...;);)

Abi hayirli olsun,bişi sorucaktim app plaka yapmiyolar artik internette buldum bitane o da ruhsat istiyo guvenemedim,sen nerede yaptirdin??

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Benim arkadaşım yapıyor muhayenede sıkıntı olmuyor

sticker yapıştırdım
f470c2404a324b0da85d4352f814171b.jpg

Geri
Üst Alt