Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nası istersen abi.. :)
velakin haftasonu bekleniyosun abi sen de haberin olsun..

Yarın yağmuru bile bile yıkattım...

ozancım çok saol...biraz daha geride daha hoş olabilir sanki...bide sizin şu jantların ofseti öldryo beni...çok içerde be abi...8*18 en ideal ölçüler 5 cm yayla sıfıra sıfır oluyo

peşpeşe 2 toplantıya yetişmek için Allah ne verdiyse abandım, toplantılardan biri Gebze diğeri Mahmutbey'de ve arada Kozyatağı ofise de uğramam gerekti. Resmen kılı kırk yardık ama hiçde hoş olmayan hareketleri yaptım. Allah korusun bi kaza olsa neyi kurtarmış olacaktık?

Dönüşte Okmeydanı ile Mecidiyeköy arasında Yiğit'i gördüm, ben trafiğe takılmışken o yandaki şeritten daha çabuk ilerleme imkanı buldu.

bende bu gun arka kapi hoparlorlerini sokturup yerine blaupunkt component taktirdim, ses on numara oldu pioneer teybim ile. simdi seste hic bogulma yok, gayet akici ve tam istedigim gibi.

ozancım çok saol...biraz daha geride daha hoş olabilir sanki...bide sizin şu jantların ofseti öldryo beni...çok içerde be abi...8*18 en ideal ölçüler 5 cm yayla sıfıra sıfır oluyo

evet mertcim ya tek sıkıntısı o benim açımdan da biraz içerde kalıyo, gözümü biraz tırmalıyor malesef. spacer koymaya da cesaret edemiyorum. hoş alıştım artık, böyle devam ederim heralde taa ki başka bir jant gönlümü çalana kadar :)

lip konusuna gelince biraz daha içerde olursa bu sefer yanlar kötü duruyor. ve yanlar içerde olunca kötü duruyor, ayrıca lip biraz dışarda olmayınca da kendini göstermiyor,ben burdayım demiyor yani :)

Yunus'um makyajlının tampon profili zaten daha yüksek..
Cupra tampon da olsa havada kalır..yoksa uymaz diye bişi yok her şey uydurulur.. :D

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Ozan bu arada lip'in normal hali daha güzel duruyo bence abi..
velakin tolkican da sonradan sökmüştü folyoyu hatırlarsın.. :)

hayalgücün hala geniş lan =)
folyoyu söktüm çünkü daha düzgün yapmak için...yaklaşik 2 saat fln sökülü kaldı..hala da ozanınki gibi beyaz şekilde duruyo =)

hayalgücün hala geniş lan =)
folyoyu söktüm çünkü daha düzgün yapmak için...yaklaşik 2 saat fln sökülü kaldı..hala da ozanınki gibi beyaz şekilde duruyo =)

hade len ordan sevmedim sökücem dedin zeki.. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt