can
Kayıtlı Üye
380'e aldım ama montajı daha vermedim öteki haftaya artık para kalmadı.
oh maşallah hadı hayırlı olsun tekrar
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
380'e aldım ama montajı daha vermedim öteki haftaya artık para kalmadı.
üstteki resimde belli oluyo yinede düştüğü baksana 3 üde aynı hizadaadam gibi resim yok, bi tanesini organizasyon yapalım başlığına koydum zaten. 2 tane de bunlar var ama pek efektif değil =)
---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:47 ----------
son resimde sanki ben yay takmışım da onları gösteriyorum gibi olmuş ama senin yayların göründüğü bi bu resimler vardır =)
oh maşallah hadı hayırlı olsun tekrar
hadı hayırlı olsun ...
ya baya sağlam düşürdü eibachlar, zaten ilk bakışta anlıyosun. sen de cip katagorisinden çıkan ibizacılar arasına girdin :d
onun 16 varmıydıkı ben hıc gormedım... onu yerıne bence ava falan dusun bolcana kollu falan
olabilir ama ch'ların siyahı çok hoşuma gidiyo gerçi yakışırmı o konudada biraz tereddütlerim var
o zaman rica etsem ch'ın hem grisi hem siyahı oz ultraeganında grisi + cms 40Ben sana german spec yapıcam merak etme
AEM'in turbo basınç saatini almıştım 2-3 gün önce bugün takıldı..
cicisi bu kardeşim..