Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman güle güle kullan Mustafa abim.. :) :)

Mustafa abi bi ara senin lipi düzeltelim vakit bulduğunda..

hay yaşa Yiğidim ,
dün bişi yapcam diyordum bi türlü aklıma gelmedi.
Bakıyorumda seninle konuşana kadar ne kadar güzel geliyodu bana lakin şimdi kesinlikle değişmesi yada düzeltilmesi gerekiyor.

ilk fırsatta yanındayım inş.

sen ayarla abim kendini uyarsa kesin gelirim.. :)

Bugün lastiğine kocaman vida girmiş hemde dişli..:)Neyse ki hemen farkettim ve gittim lastikçi ye yaptırdım..

Bugün lastiğine kocaman vida girmiş hemde dişli..:)Neyse ki hemen farkettim ve gittim lastikçi ye yaptırdım..

eski arabamın değişterene kadar 4 defa yamalatmak durumunda kalmıştım 1 tekeri 1-2 ayda Sezgin abi..birinden bildiğin inşaat çivisi çıkmıştı..e yuh artık demiştim ben de..sac bile çıkmıştı yahu bi defa.. :D :D

Benim de son bir yılda 4.ncü lastik patlatışım..:)sanırım hamur mamur bitmiş artık,herşey giriyo..:D

ben yamaları genelde pazar kurulan yerler temizlenip yıkandıktan sonra gece eve dönüşte yerler ıslak etraf boşken stres atmaya borçluyum abi.. :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt