Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boşa inme fotolar gorunmuyo sıtede sorun varmıs:D

aslinda aklima geldi asagi inerken ama dedim niyetlenmisken cekiyim fotografi :)

img9585.jpg

dogrudan link: http://img64.imageshack.us/img64/4176/img9585.jpg

tesekkur ederim gokhan ve hakan.

ayaklari plastik ama dayaniklilik konusunda bir skintisi yok. uzerine cikip ziplamadiktan sonra, arkadan tekme atmadiktan sonra kirilmaz. sonucta 25 liraya alinan bir mal. tek sorun montaji, ben kendim yaptim koltuklari sokup takmak falan 40 dakika falan surdu. ibizam da 6 aydir kullaniyorum ve cok memnunum, logana da bu gun yaptim; babam bana dua etmeye basladi. ayrica icinde gozude var, ivir zivirlari da koyabilmeniz icin.

tesekkur ederim gokhan ve hakan.

ayaklari plastik ama dayaniklilik konusunda bir skintisi yok. uzerine cikip ziplamadiktan sonra, arkadan tekme atmadiktan sonra kirilmaz. sonucta 25 liraya alinan bir mal. tek sorun montaji, ben kendim yaptim koltuklari sokup takmak falan 40 dakika falan surdu. ibizam da 6 aydir kullaniyorum ve cok memnunum, logana da bu gun yaptim; babam bana dua etmeye basladi. ayrica icinde gozude var, ivir zivirlari da koyabilmeniz icin.

Anladım kardeşim teşekkürler fiyatına göre çok ok iyi bi ürün netten mi aldın bunu yoks bır parçacıdan falanmı

aksaray da OTO ERCÜ de var. ümit beyi bulun sıkı bir pazarlık yapınca 25 liraya aldım, ama daha önceden de alışverişim vardı. en kötü 30 a alırsınız.

aksaray da OTO ERCÜ de var. ümit beyi bulun sıkı bir pazarlık yapınca 25 liraya aldım, ama daha önceden de alışverişim vardı. en kötü 30 a alırsınız.

:D hepsi buradada 20 lıra:D
teşekkurler gusel icat valla yarın gıdıp alıcam bı tane

Bende bundan önceki aracımın ve şimdiki aracımın ampullerini, parklarını vs. ercü abiden aldım. Ümit de ercü abinin yanında çalışıyor. Hatta modifiyeli bir honda civic i var. Ercü abinin dükkanı her zaman modifiyeci dükkanlar listemdedir. Kesinlikle tavsiye ederim. Sattığı malın her daim arkasındadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt