Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hava alma borusu değiştirildi... gaz olduğu için 10 dkkalık iş 30 dkkada bitti... yola çıktım 1 km sonra kasisten geçtim motor arıza lambası yanıp sönmeye başladı aynı anda epc yandı ve sönmedi... motordan ses gelmeye başladı :( direk sağa çektim ve ustayı aradım... geldi baktı araç yine sanayiye girdi 10 dkka uğraşıldı ve sorun çözüldü :)

Bir haftadır ilgilenememiştim..Sabah yıkamaya bıraktım..Parlasın biraz :)

abı ben sag taraftakı tas ızlerınden dolayı yıkatmıyorum pıs halıyle gozukmuyorlar yıkanınca moralımı bozcaklar :(

Allah iyiliğini versin Ömer..Bende yağış sandım..Taş izlerine üzüldüm umarım bir an evvel yaptırırsında düzgün moralle binersin:)

Allah iyiliğini versin Ömer..Bende yağış sandım..Taş izlerine üzüldüm umarım bir an evvel yaptırırsında düzgün moralle binersin:)

rütüş yapıldı abı baska bırsey yapılmazmıs boyama harıcı kapıyı.fakt rutuslarda yakından bellı oluor

120 130 km arası titreme yapıordu rot balansa götürcem birazdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt