Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olsam kesin bunu alirdim şemun;
HTML:
http://www.dectane.de/product_info.php?info=p50352_led-taillights-seat-leon-05-09---red-smoke-led-indicator.html
gerçi senin siparişini verdiğin kırmızı da güzel ama smoked sinyal olayini çok beğeniyorum...güle güle kullan...
direk dectane dan mi verdin yoksa tr de bir mağazadan mi

volkan zaten 2 si arasında gidip geldim ama kırmızı da karar verdım arabada kırmızı oldugundan daha ıyı olur dedım .... ve almanyadan arkadasım getırecekins:) zaten senın sayende ytakıldı bu aklıma

=) hayirli olsun şemun ama smoked be abi...kirmizi ile siyahin uyumu inkar edilemez..kaldı ki bu smoked olanda zaten sadece sinyal kısmı siyah..komple siyah değil yani

hakılısın ama canlı gorme olanagım yok ve sıyhla kırmızı ıyı duruyır ama smoked olanında ust tarafında koyuluk var ve parlak dursun dıye crystal olan olsun kotu durmaz heralde tesekkur ederım:)

way way way şemun çığır açmışsın parça siparişi vermişsin ::):):):)

güle güle kullanırsın inş. Şemun.. :) :)

3 gundur yuzunu gordugum yoq kım bılır ne haldedır sımdı :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt