Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 225 40 18 Pirelli Zero Rosso'larımı taktırdım...
ilk izlenimlerim kumho ecsta spt 31 lere göre çok konforlu oluşu...

cupra tamponumu teslim aldım ve hemen boyaya bıraktım cuma günü takıcam allah kısmet ederse :)

aynaları ve spolırı carbon kaplatmak istiyorum ümraniyede bi tunıngçiden fiyat aldım 200 tl istedi nasıl fiyat makul mu abartımı sizce

bugün bütün gün üsküdar zıbarty ta pasta cila boya koruma detaylı dış temizlik yapıldı canavar gibi oldu :)

yıkanma zamanı geldi ama benim zamanım yok. boş bi vakit bulsam direk yatağa uçacam :D:D:D

sabah 9 da önce motorunu yikadim...sonra komple dişini yikadim..sonra fren kaliperlerinde biriken fren tozunu apc ile firçalayarak çikardim kaliperler yine bembeyaz oldu..sonrasinda jantlari iyice firçaladim 5 ay boyunca baya bi kir yapişmiş tabi =) sonra arabayi komple yikadim:D

sabah 9 da önce motorunu yikadim...sonra komple dişini yikadim..sonra fren kaliperlerinde biriken fren tozunu apc ile firçalayarak çikardim kaliperler yine bembeyaz oldu..sonrasinda jantlari iyice firçaladim 5 ay boyunca baya bi kir yapişmiş tabi =) sonra arabayi komple yikadim:D

O zaman hemen kapalı garaja koy lakin akşamüstü sağanak gelilyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt