Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alıştım arabasızlığa, yokken de oluyormuş işte :):)

yokbeyahu, geçen 2 hafta önce minibüs sıkıştırdı bariyerle kendisi arasına. araba tazeleniyor 4 parçada boya olacak komple pastacila v.s. çarşamba çıkıyor inşallah, perşembe de Körfeze gidiyorum artık. Cumartesi inşallah Erya'ya uğrarım bikaç elektrik sorunum var gibi.

yokbeyahu, geçen 2 hafta önce minibüs sıkıştırdı bariyerle kendisi arasına. araba tazeleniyor 4 parçada boya olacak komple pastacila v.s. çarşamba çıkıyor inşallah, perşembe de Körfeze gidiyorum artık. Cumartesi inşallah Erya'ya uğrarım bikaç elektrik sorunum var gibi.

anladım abi biliyordum da kaza oldugunu servise gittigini bilmıyordum ,dedım başka bişey mi var :) geçmiş olsun abi tekrar komple pasta cila olsun parlasın iyice :)

Faruk abim Cumartesi Erya'da olursan haber verirsin olmaz mı.. :)

Meguiars'da komple boya koruma yapıldı.Dehşet parlıyo..:DAyrıca ön konsol ve kapılarda bulunan plastik akşamların da bakımı ve parlatılması,bunun yanında ön cama su kaydırıcı ve jantlara bakım yapıldı.Haftaya motor temizleme ve boya üzerinde derin çiziklere rötuş işlemi uygulanıp bahar temizliği bitip,yazın gelmesi beklenecek...:)

Bunun yanında sağ arka stop lambasının yanmadığı farkedildi,ampülü değişti doğuşta...

farlardan birinin ampulü patlamış sanırım, tek göz tek göz geziyoruz. bu arabaya bir gün ceza verecem yakındır fena kaşınmaya başladım gene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt