Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telefonla briefing i ben verdim,benide atlama lütfen ozancım =)

Doğru Aybarscım senin talimatlarla hareket ettik :)

Hayirdir ozanim niye soktun filmleri

Volkim valla artık stres içince gezmekten bıktım, arabayı kullanmaz olmuştum. filmleri sökmeye giderken bile Erhanla arabayken ekip gördük trafik, 4 camı indirdik, saklana saklana geçtik yani, böyle yaşanılmaz diye söktük valla, ama 2 gündür acayip keyifsizim

Ozan boşver, keyf yapacam derken stres te yapıyorsan en güzelini yapmışsın.

Abicim stresten kurtulamadık ki tam, burası türkiye yarın öbür gün jantlar neden bukadar büyük, egzos neden ortadan, plaka çevresi neden siyah değil gibi şeylerle çevrilip başımın ağrıtılma ihtimali çok yüksek

Ozanim o stresi cok iyi biliyorum.ciplak dolasiyor gibi hissediyor insan.ama boswer bi sure sonra goz alisiyor stres yaptgna degmedgni anliyorsun

Ozanim o stresi cok iyi biliyorum.ciplak dolasiyor gibi hissediyor insan.ama boswer bi sure sonra goz alisiyor stres yaptgna degmedgni anliyorsun

aynen öyle volkim, alışıcaz zaten başka çare yok. zaten daha da ağrıtırlarsa başımı satarım bundan sonra da arabayı, son çare olarak

Ozan küsme be olm naptın yahu :) araba satmak hele ki sen ben gibi hastaysak üzer adamı söylemedi deme. ben şimdiki aldığım araca daha yeni ısınmaya başladım ki hala gözüm dışarda sattığım modellerde...

ya abim biliyorum eğer satarsam başıma gelecekleri de, aynı senin dediğin gibi olcam, ama daha da rahat bırakmazlarsa artık son çare olarak ona başvurucam.

bakalım bir kaç cevirmeye girince anlaşılır işin özü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt