Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Seçim senin varol abi
abi vadinin tekrarı var bunun yok key:
müzikal çok seviyorum bunda da çok keyif alacağımı biliyorum hemde bu farklı hem müzikal hem sirk olması lazım..akrobasi ve müzikal galiba..
yeğenime söyledim..maço takındı 13 yaşındaki velete bak yaaa..
müzikal çok seviyorum bunda da çok keyif alacağımı biliyorum hemde bu farklı hem müzikal hem sirk olması lazım..akrobasi ve müzikal galiba..
yeğenime söyledim..maço takındı 13 yaşındaki velete bak yaaa..
Merhaba arkadaşlar maçka küçük çiftlik parkında her sene geleneksel hale gelen ve Ülker sponsorluğunda yapılan Buggs bunny ve arkadaşları sirkte gösterisinin sponsoru firmamdan bilet geldi ve elimde 5 adet daha bilet var gösteri Perşembe günü saat 18:00'da bilet isteyen arkadaşım var ise mesaj atabilirler.
Biletler tek kişilik olup okul tatilinde küçük arkadaşlarımız eğlencesi için düzenlenmiştir. Bir küçük arkadaşım dahi gidebilirse sevinirim.
Not: Biletler hediye olup para ile satmıyorum.