Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
far ayarını içeride aşağı çektinmi pek sorun kalmıyor
Bana hiç denk gelmedi demek far ayarını aşşağıya almış bir araç
Hangisini görsem gözlerim kamaşıyo.
Hele hele arkamdan gelirlerken..
Herkeste kararan dikiz aynaları yok.
Aşağı almak da çözüm olamıyor, fanus için uygun bir ürün değil xenonsuz. Önceki aracımda 1 yıl kadar bende fanusla gezdim ve utanmaya başlamıştım herkes sellektor yapıyordu olması gerekenden daha aşağıda durmasına rağmen, dayanamadım ve bixenon yaptırıp 8 ay kadar onun keyfini sürdüm. Mercek ve uzunlar da xenon olacaksa bende yaptırırım, yoksa hayatta aracıma sokmam xenonu. Karşımda da fanuslu xenonlu araç görürsem benden saygı beklemesin kusura bakmasın.
Ben yaptırmanız taraftarı değilim, olacaksa kıyın paraya bixenon yapın ve onun farkını lüksünü rahatlığını sonuna kadar yasayın.
Aşağı almak da çözüm olamıyor, fanus için uygun bir ürün değil xenonsuz. Önceki aracımda 1 yıl kadar bende fanusla gezdim ve utanmaya başlamıştım herkes sellektor yapıyordu olması gerekenden daha aşağıda durmasına rağmen, dayanamadım ve bixenon yaptırıp 8 ay kadar onun keyfini sürdüm. Mercek ve uzunlar da xenon olacaksa bende yaptırırım, yoksa hayatta aracıma sokmam xenonu. Karşımda da fanuslu xenonlu araç görürsem benden saygı beklemesin kusura bakmasın.
Ben yaptırmanız taraftarı değilim, olacaksa kıyın paraya bixenon yapın ve onun farkını lüksünü rahatlığını sonuna kadar yasayın.
Kesinlikle katılıyorum.
Bir an önce bu tür xenon'ları trafikte yasaklamalılar bence. Özellikle geceleri birçok kazaya sebebiyet verebilirler.
Hele hele yüksek, jip tarzı araçlara takıldıkları zaman ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum