Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Okulları kapatınca böyle Görkem. geceleri çıkıyorum ortalığaseni geceleri yakalayabiliriz demek ki mehmet abi
Serhat inceledim güzel araç ama arkadaş sedan bakıyor.linkini verdiğim golf4 ü inceledin mi 180lik 1.8t motorlu 2003 model km iyi görünüyo....
Okulları kapatınca böyle Görkem. geceleri çıkıyorum ortalığa
Serhat inceledim güzel araç ama arkadaş sedan bakıyor.
valla hatchback 1.8 t alırsak senin arabadan alırız leon yani. bende tek çocuk var 5.5 aylık,hanımla bir yere gideceğimiz zaman 500 lt bagajlı toledoya zor sığıyoruz valla. salıncağından tut bebek arabası park yatağı falan o dereceHayırlısı olsun Mehmet abi ama golf4 dede bagaj dar değildir gayet geniş abim 2 bebekle kullanıyo sıkıntı yok
valla hatchback 1.8 t alırsak senin arabadan alırız leon yani. bende tek çocuk var 5.5 aylık,hanımla bir yere gideceğimiz zaman 500 lt bagajlı toledoya zor sığıyoruz valla. salıncağından tut bebek arabası park yatağı falan o derece