Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeş adamlar zaten marka otolarla çalışıyo ferrari felan yani bizler yurtdışın dakilere hafif kalıyoruz .bak sana burdakinin limkini atayıminstagram da ben onları takip ediyorum adamlar ne jantlar paylaşıyor yurt dışında fenalar
kardeş adamlar zaten marka otolarla çalışıyo ferrari felan yani bizler yurtdışın dakilere hafif kalıyoruz .bak sana burdakinin limkini atayım
Ka-Style
heralde isterler dur ya merak ettim fiyatları biarayım sorayıminceliyorum aynen paşam hep zaten mercedes ve üzeri gördüm bende asağı varsa da bizim araba kadar para isterler heral de
heya .kardeş fiyatları sordum adamlar 19 20 çalışıyoz diyo 18 istege baglı geliyo diyo fiyatıda 1.350 tl cik takımı
19x8.5 - 9.5 / 5x112 sana gider puhaha
iyimiş biri yazmıs yurt dısından getiriyorum takımı 7,8 bin tl cikheya .kardeş fiyatları sordum adamlar 19 20 çalışıyoz diyo 18 istege baglı geliyo diyo fiyatıda 1.350 tl cik takımı
ona yav öyle arabamı alıyoziyimiş biri yazmıs yurt dısından getiriyorum takımı 7,8 bin tl cik
Dedim ben sana adamın ferrarisi var koymaz ona çerez parası 1500 olanlar replica mı acep puhahaona yav öyle arabamı alıyoz