Dostum yıllardır hp kullanan biri olarak hp markasını ve servis desteğini seviyorum. Bataryam bittiği için bana ücretsiz yeni batarya yolladılar 2 ay önce. (Tabi 7 aylık iken batarya tükenmesi normal değil ama sorgusuz sualsiz ve bilgisayarı servise göndermeden yenisini yolladılar. - Batarya tükenmesinin nedeni olarak da windows 7 gösteriliyor. Çünkü forumlarda toshiba vb laptoplarda da aynı batarya sorunu çıkmış olarak görülüyor ve win7 sebep olarak gösteriliyor. ) Bu kadar gereksiz bilgi verdikten sonra sana söylemek istediğim asıl konu şu ki Hp'nin bu kasası kullanım olarak çok ama çok kötü. Gerek tuş dizilimi olsun, gerekse mouse sağ ve sol tuşlarının touchpad'e bağlı olması ve tuşlar üzerinde iken bile mouseun hareket etmesi sıkıntı oluşturuyor. Bende bu kasa olan da var ama şirkette yedek olarak duruyor. Benimki daha eski olmasına rağmen kullanımı çok güzel olduğu için vazgeçmedim.
Benim şuan kullandığım : dv6 2170et
http://www.akillifiyat.com/productimage/DV6_2170ET_en_ucuz_hp_notebook_dv6_2170et_4134.jpg
Fakat sana tavsiyem parmak izi okuyucusu olan bir modelini almandır. Benimkini ben askerdeyken babam hediye aldığı için dikkat etmemiş ona ama eski hp'im yine bu fotodaki kasanın 15" ve parmak izi okuyuculu olanıydı. Pek çok donanım seçeneği olduğu için kafana göre bir şey bulabilirsin bence.
Mac'de inceleyebilirsin tabi. Onlar da ayrı bir dünya
Ama kesinlikle bu kasada olan bir HP alma alma alma.