Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benım de debrıyajımdan gacur gucur ses gelıyor ve vıtesler gecmıyor.baskı balatanın durumunda sıkıntı yokmus bilya varmıs debrıyajın ıcınde o bozulmus ve kullanıcı hatasıymıs acaba ayakla degılde ellemı bassaydım debrıyaja o kadar kıl oldum kı bu olaya yarın ılk ısım sıkayet maılı ve pesını bırakmıycam... sonra dursun arkadasmz aksam maslak dogustakı tanıdıgı ustayı aradı sorunu anlattı halat varmıs sanzımanın altında ondan olur kronık sorun bu leonlarda dedı.bakalım haftaya bıde oraya gıdıcem.. galıba seat ve dogus grubundan soguyorum...
Debriyajdan ses gelme olayı bende de oldu benimki kalkışta 2 ye atmadan bişey sürtüyo gibi bi sesdi bilyadan dediler temizleyip kullanalım dedik öyle yaptık ses kesilmedi ama bişey olmaz bundan dediler bende öyle bindim 1 ay sonra geri vitesdeyken atma yaptı kullanamadım geri vitesi bu sefer dişlileri bilyaları değiştirdik ama genede tam olarak sorun cözülmedi az da olsa ses hala geliyo bende alıştım mecburen yaklaşık 1500 lira masraf çıkardı bana