effect1903
Kayıtlı Üye
spırıt alma bence helekı bu fıyata hayatta almam.Ben 3 sene 2005 modelını kullandım.kaza yapmıstım kasko oldugu ıcın dogusta yaptırmıstım oyle orası burası duzeltılmesın degıssın dedım,kaput,tampon,camurluk degısmıstı, satarken ıhtıyactan satmıstım 2 sene once o yuzden fıyat olarak bundan daha dusuktu ama km orjınal 52bın kusurde verdım.Su km ye bu model bu fıyat cok fazla artık spırıtlerın oluru en fazla 18500 flan olmalı.16500 e bu km de a3 1.8 t bıle alıyosun kı donanım olarak spırıtten daha fazla motor olarak en azından aynı yakıtla daha fazla performans var aynı grup ıcerısınde.Spırıt donanımı olarak kaset calar,analog klıma,4 cam otomatık,esp yok kılıtlı Diff var,derı dıreksıyon,derı vıtes topuzu cupradakı ıle aynı.sıs farları,guzel desen koltuk sıgnolardakı gıbı sacma desenlerı yok 20km hızı gectın mı kapılar otomatık kapanır,teyp cd changer cıkıslıdır,ses duyarlıdır gurultu arttıkca teyp sesı de artar falan flan.
bcb motor 1.6 16V 105bg 148nm,ekonomık ve gayet performanslı motordur.Benım arabamda son susturucu degısık,Fk acık fıltre,wimmer Rst yazılım (118bg 163nm) ıle sehır ıcı duzgun kullanımla 7 lıtre yakabılıyordu.uzunda hıc dıkkat etmedım oyle ahım sahım b uzun deneyımım olmadı kendı arabamla ama aynı arabanın lpg lı stock olanı arkadasımda vardı bodruma gıderken 6,1 ortama ıle gıtmıstı.
Guzel arabadır ama 1.9 tdı gıbı secenegı varken bu para 1.6 sı ıcın verılmez en azından agzına kadar dolu sıgnosu olmalı
Can kardeşim yine leon hakkında ki tüm bilgileri yazmışsın sağolasın sayende mk1 leona daha çok ısınmaya başladım.. Araç öğretmenden 2004 model son 22 bin e veriyor nasıl sizce fiyatı?