Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teşekkürlerSorun yoksa alınası araç hocam @dadaş34 sende birşeyler yaz
kismet olursa inşallahBence fiyat suanda uygun boyadan birşey olmaz yeterki sase ve motor sağlam olsun alınca resim bekleriz hem de Sticker gönderelim arka camın asaleti belli olsun
Tabiki şart değil ahmet kardeşim, ama bu zamana kadar adam akıllı birşey bulamadım. station wagon hep sevmişimdir. Özellikle Audi ve seatları. Birde annem parkinson hastası, tekerlekli sandalye için bagaj ideal gibi. Çoçuk geliyordu, kaybettik ama ilerleyen zamanlarda kismet.... bu sebeplerden bagaj hacmi benim için önemli.Yazdım ben pazarlık sünnettır de bi 500 daha kırp hayırlı olsun de st olması şartmı aracın ?
Beni EDS'ler İYİ Tanır
Bi pazarlık yapayım, doğru söylüyorsun. Saglık sebebi ile satıyormuş, böyle bir durumda üsteleyemedim. Dogru yanlış Allah bilir tabiTabiki şart değil ahmet kardeşim, ama bu zamana kadar adam akıllı birşey bulamadım. station wagon hep sevmişimdir. Özellikle Audi ve seatları. Birde annem parkinson hastası, tekerlekli sandalye için bagaj ideal gibi. Çoçuk geliyordu, kaybettik ama ilerleyen zamanlarda kismet.... bu sebeplerden bagaj hacmi benim için önemli.
Allah şifaversin kardeşimm normal ibiza bak diyecektımki tekerlekli sandalye sıgmaz onada sen bu arabayı al kardeşim ozamn kaçırmaTabiki şart değil ahmet kardeşim, ama bu zamana kadar adam akıllı birşey bulamadım. station wagon hep sevmişimdir. Özellikle Audi ve seatları. Birde annem parkinson hastası, tekerlekli sandalye için bagaj ideal gibi. Çoçuk geliyordu, kaybettik ama ilerleyen zamanlarda kismet.... bu sebeplerden bagaj hacmi benim için önemli.
Sagol kardeşimAllah şifaversin kardeşimm normal ibiza bak diyecektımki tekerlekli sandalye sıgmaz onada sen bu arabayı al kardeşim ozamn kaçırma
Beni EDS'ler İYİ Tanır
Çok geçmiş olsun arkadaşım bir dahaki olur umarım.Tabiki şart değil ahmet kardeşim, ama bu zamana kadar adam akıllı birşey bulamadım. station wagon hep sevmişimdir. Özellikle Audi ve seatları. Birde annem parkinson hastası, tekerlekli sandalye için bagaj ideal gibi. Çoçuk geliyordu, kaybettik ama ilerleyen zamanlarda kismet.... bu sebeplerden bagaj hacmi benim için önemli.
Sagol Mehmet Kardeşim, herşeyin hayırlısıÇok geçmiş olsun arkadaşım bir dahaki olur umarım.