CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
sonuçta ne kadar dağınıkta olsa cupra ruhu var arabada.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sonuçta ne kadar dağınıkta olsa cupra ruhu var arabada.
ben aracı biliyorum pert kayıtlı bu araç hatta şu var ilk araç kaplama mat isiyahtı sonradan mat boyaya boyandı hiç güzel deil dreksiyon aynalar ve bir çok yeri toplama olduğundan 1.6 araçların parçaları takılmış özgürün dediği gibi alıncak en son cupra bu
Selam arkadaslar!.. Ne cok arabam hakkında konusmussunuz oyle En iyisi birde ben aydınlatayım. 28000 TLe aldım. Bunu alıcı olan arkadaşlarla da paylaşıyorum zaten. Ev alacagımdan satıyorum. Nakit odemem gerekiyor karşı tarafın hissesine binayen. Kredi çekip faiz odemektense arabayı satayım dedim. Inanın satılacak araba da değil aslında. Mukemmel derecede keyifli. Sizler bunu en iyi bilen insanlar olmalısınız. Kayseride serviste 135000 km de iken bi galerici 59000 e dusurmus. Su an aslında 136000 km de yani araç. Pert falan demiş birileri aracım hakkında. Kaporta olarak sağ çamurluk ve on tampon değişmiş sadece. Sağ airbag patlaktı kendim yaptırdım. Rica ediyorum kotulemeyin aracımı pert diyerek. Direksiyona gelince o da patlamış olabilir o yuzden komple direksiyon değiştirilmiş. Cupra direksiyonu ve aynalı değil arabam ve aynalarıda elektrikle katlanmıyor.. Burda hepimiz Leoncuyuz. 1.9 TDI ARL, ASZ ve BAM motor hayranlarıyız. Benim aracımın da motoru mukemmel durumda. Bunu Antalya Volswagen Basaran Servisi'nden de ogrenebilirsiniz. Aldıktan sonra serviste blow offu sokturdum ve olması gereken turbo kesici valfi taktırdım. Bogaz kelebegi temizlendi ve sensorleri yenilendi. Bakımları yapıldı. Sadece baskı balatayı yaza dogru yenilemeyi düşünüyorum. 1. ve 2. viteslerde ani kalkışlarda hafif kaçırıyor. Baska da bi kusuru yok. Şimdi daha ucuza daha iyisi varsa o zaman dileyen onu alsın ama ben bu arabayı bilerek ve severek aldım. Bence direksiyon ayna aksesuardır. Cupra R her zaman Cupra R dır. Saygılar,