Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Brembo kaliper hakkında yardım

galiba buna karar verıcem bu yazılar satılıyormu servıste yoksa orjınal kaliperin yazısımı bu ?

bunu ıslıyorlar galıba abı tam olarak bılmıyorum bı ara sor ıstersen
buda numarısı ve adresı :

İstanbul Garaj & Team Art Adres: Çobançeşme Mah. Kalender Sok. Acar San. İş Merk. No:25 Giriş Katı Bahçelievler / İstanbul
Tel: 0212 552 80 97-98 Faks: 0212 552 80 92

tmm arkadaşlar karar verdim sticer mış orjınal kalıperın uzerındekıler servısde yokmus sıparısle gelıyomus servıs dışında temin edebilirmiyiz yoksa sipariş vereyimmi ?

bunu ıslıyorlar galıba abı tam olarak bılmıyorum bı ara sor ıstersen
buda numarısı ve adresı :

İstanbul Garaj & Team Art Adres: Çobançeşme Mah. Kalender Sok. Acar San. İş Merk. No:25 Giriş Katı Bahçelievler / İstanbul
Tel: 0212 552 80 97-98 Faks: 0212 552 80 92
teşekkürler kardeşim senin gosterdıgın secenekle karar verdim...

tmm arkadaşlar karar verdim sticer mış orjınal kalıperın uzerındekıler servısde yokmus sıparısle gelıyomus servıs dışında temin edebilirmiyiz yoksa sipariş vereyimmi ?

bence guzel duruyo abı yaptır ama sen bılırsın bende yaptırcm dha boyatmadım 1 ay sonra fln gıdıcem boyasını yaptırmaya kapakla faln ugrasma al yapıstır gıtsın basın agrımaz hıç olmazsa pıslıktı falanla fılanla

ben brembo kapak taktım 1aydır takılı hiç bi sorun olmadı ilk önce kaliperlerin üstüne güzelce zımparaladık sonra balata spreyiyle bi güzel temizledik sonrada cam silikonuyla yapıştırdık toplam 1 saatimizi aldı almadı ama araba 5saat yerinden canlandırmadımki silikon iyce donsun donmadan araç gezerse silikon tutmuyor

Fren kaliperi gibi bir parçaya, hiçbir şekilde dokunmazdım, ön tampon altına takılan fiberin, rüzgarda koparak aksa sarılması ile takla atmış otomobil vardır mesela. Bazı uygulamalar öncesi iyice araştırın derim.

Fren kaliperi gibi bir parçaya, hiçbir şekilde dokunmazdım, ön tampon altına takılan fiberin, rüzgarda koparak aksa sarılması ile takla atmış otomobil vardır mesela. Bazı uygulamalar öncesi iyice araştırın derim.
buda farklı bir yaklaşım aydınlatıcı bir örnek teşekkürler...

Geri
Üst Alt